Navucite futrolu na ledja stolice tako da učkur za vezivanje vrećice bude što je moguće bliže dnu ledja stolice. Drugi kraj rasporedite na sedište stolice.

Postavite bebu da sedne na stolicu preko materijala koji ste postavili na sedište stolice. Provucite kraj materijala izmedju bebinih nogu kao što je prikazano na slici.

Obmotajte kaiš za vezivanje oko ledja stolice kao što je prikazano na slici.

Osigurajte dete plastičnom kopčom koja se nalazi na krajevima kaiša kao što je prikazano na slici.

Napomena: Uvek obratite pažnju da li je stolica dovoljno sigurna i da li je sa MOBILNIM SEDIŠTEM sigurno na stolici jer postoje razni tipovi stolica. MOBILNO SEDIŠTE se može postaviti na 95% stolica ali postoje i stolice na kojima se ne može postaviti ili nisu dovoljno sigurne da bi se na njih postavilo.

MOBILNO SEDIŠTE za bebe je sedište u vreći, odnosno sedište za poneti. Bilo da ste na putovanju, u poseti porodici ili prijateljima, u restoranu ili kafiću, jednostavno raspakujte vrećicu i pretvorićete je u čistu, sigurnu i komfornu stolicu za vašu bebu. Kada jednom probate isprobate jednostavnost i olakšanje koje Vam pruža MOBILNO SEDIŠTE, ono će postati Vaše nezamenjljivo svakadnevno pomagalo.


Od VREĆE do SEDIŠTA za sekundu

MOBILNO SEDIŠTE je kompaktna, prenosiva vrećica koja se lako pretvara u sedište za Vašu bebu. Može se prati u veš mašini, koristi se od kada beba napuni 6 meseci ili od kada može samostalno da sedi pa sve do 30 meseci, može se postaviti na 95% stolica. MOBILNO SEDIŠTE se ne može koristiti kao sedište u automobilu. Nudimo Vam MOBILNO SEDIŠTE u više dezana i boja. Težina MOBILNOG SEDIŠTA je samo 100gr.


[poručite sedište ovde]


Obavezno proverite kopče nakon postavljanja deteta. VAŠA je odgovornost da odlučite da li vam informacije koje ste dobili na našim web stranicama obezbedjuju dovoljnu sigurnost da probate proizvod. Vi preuzimate sav rizik za položaje i tehnike koje koristite prilikom konzumiranja proizvoda. I je proizvod ispitan na težine od 25kg, napominjemo da uvek morate obezbediti dodatnu sigurnost i proveriti da proizvod nije očtećen pre upotrebe. Takodje, ako Vam se stolica učini nedovoljno sigurna, nemojte koristiti proizvod na njoj.

      Početna strana    |    Šta je Sling Marama    |    Šta je MOBILNO SEDIŠTE?    |    Galerija Fotografija    |    Kako naručiti   |    Kontakt
Sling-Marama.com © 2006           
Beba Beba Detinjstvo Beba Savetovaliste za bebe TRUDNOCA
Pitanja i Odgovori