Kako naručiti?

Kao prvo, zahvaljujemo Vam se što ste zainteresovani za naše proizvode i što ste našli vremena da pročitate ovaj dokument.Kroz ove četiri tačke Vam opisujemo jednostavan postupak naručivanja naših proizvoda.

Takođe, porudžbinu možete i izvršiti preko telefona 064 159 4180.

Proces naručivanja preko interneta je sledeći:

1. Izaberite model
Kao prvi korak pri naručivanju naših proizvoda, izaberite model sa leve strane tako što ćete kliknuti na njega. Nakon toga, na desnoj strani ove stranice ćete dobićete detaljnije podatke o modelu koji ste izabrali.

2. Popunite formu
Pored informacija o proizvodu, dobićete i formu koju treba da ispunite sa vašim podacima, odnosno adresom gde će proizvod biti poslat. Sva polja ove forme su obavezna jer se narudžbenica treba potvrditi emailom odnosno telefonom. Narudžbenice sa nepotpunim podacima nece biti uzimane u obzir.

3. Isporuka
Nakon što utvrdimo validnost porudžbine, odnosno dobijemo potvrdu od vas putem emaila ili telefona proizvod će biti poslat najkasnije za 48h.Posle 3 do 7 dana proizvod ćete dobiti na kućnom pragu, odnosno, ako niste kod kuće, biće ostavljen u najbližoj pošti sa obaveštenjem gde i kada ga možete preuzeti.Plaćanje se vrši prilikom preuzimanja proizvoda. Napominjemo da je u cenu koja je navedena na našim web stranicama već uračunata poštarina, tako da nećete biti izloženi nikakvim dodatnim troškovima.

4. Dodatne informacije
Za bilo koju vrstu dodatnih informacija možete nam se obratiti putem kontakt forme i možete očekivati odgovor u najkraćem roku.


      Početna strana    |    Šta je Sling Marama    |    Šta je MOBILNO SEDIŠTE?    |    Galerija Fotografija    |    Kako naručiti   |    Kontakt
Sling-Marama.com © 2006           
Beba Beba Detinjstvo Beba Savetovaliste za bebe TRUDNOCA
Pitanja i Odgovori